Dnevni horoskop za dan: 22.11.21

Ovan

Posao:

Došlo je vreme da pokažete više spremnosti na kompromis. Vaš čvrst karakter vam može doneti probleme kada je u pitanju posao. Pokažite više fleksibilnosti.

Ljubav:

Današnji dan je povoljan za nova poznanstva i neobavezni flert, koji će se po svoj prilici na tome i završiti. Nije vam povoljan period za početak nove ljubavne veze.

Zdravlje:

Osetljiv vam je predeo vrata i ramena. U narednom periodu bi masaža mogla jako da vam prija. Posavetujte se sa fizioterapeutom oko svegaa što vas muči.

Bik

Posao:

Ukazaće vam se prilika za poboljšanjem finansijskog stanja. Ne budite brzopleti u pokušaju da iskoristite nove poslovne mogućnosti, već se spremite za pravljenje dobre strategije.

Ljubav:

Sigurnost u odnos sa voljenom osobom vam daje vetar u leđa. Spremni ste da sa partnerom budete još bliskiji. Očekuje vas period u kojem ćete uživati u vašim osećanjima.

Zdravlje:

Povedite računa o hormonima koji bi mogli da vam budu veoma promenljivi i problematični. Očekuje vas period u kojem će biti potrebno da se posavetujete sa lekarom.

Blizanci

Posao:

Ne možete da budete potpuno posvećeni poslu od umora kog sve više osećate. Bilo bi najbolje da pauzirate koji dan i da se neko vreme posvetite drugim stvarima pored posla.

Ljubav:

Nećete još započeti novu vezu, ali moguć je neobavezni flert. Ukoliko ste u vezi, uživate u obostranoj posvećenosti. Pored bašeg partnera imate sve ono što vam je potrebno.

Zdravlje:

Moguća je glavobolja koja bi mogla da vas prati tokom većeg dela ovog dana. Pred vama je period u kojem ćete biti skloni tegobama na polju zdravlja…

Rak

Posao:

Iako ste obično veoma vredni, danas vam i najmanje obaveze padaju veoma teško. Prethodni period vas je izmorio i potrebno vam je neko vreme da napunite svoje baterije.

Ljubav:

Nervozni ste i svaka sitnica vam smeta. Zbog toga ulazite u bespotrebne rasprave sa voljenom osobom. Pred vama je faza u kojoj će vam trebati vreme za razmišljanje.

Zdravlje:

Nesanica vas prati i prilično ste malaksali ali i napeti. Naredni period vam nije preterano povoljan kada je u pitanju vaše polje zdravlja. Pazite na sebe.

Lav

Posao:

Očekuje vas generalno dobar dan. Zadovoljni ste svojim poslom i ne vidite potrebu da išta menjate. Očekuje vas period u kojem ćete imati veći broj oscilacija.

Ljubav:

Počećete da pokazujete interesovanje za osobu iz vaše bliske okoline ili komšiluka. Moguće je da ćete uskoro imati priliku za početak važne nove veze.

Zdravlje:

Potrebno vam je opuštanje. Posvetite se sebi i svojim potrebama tokom današnjeg dana i potrudite se da budete maksimalno usmereni na svoje prioritete na polju zdravlja.

Devica

Posao:

Ukoliko očekujete promenu radnog mesta, ona danas može da dođe i donese vam novu priliku za uspeh. Spremite se za poslovne preokrete koji će vam biti veoma važni.

Ljubav:

Ljubav između vas i vašeg partnera je jaka i obostrana, ali možete da očekujete probleme zbog upliva sa strane. Vaš odnos bi mogao da postane nekako nestabilan.

Zdravlje:

Manji problemi sa leđima su mogući kod vas u narednom periodu. Potrudite se da vodite računa o sebi i da ne dižete težak teret. Izbegavajte bilo kakav vid naprezanja.

Vaga

Posao:

Ako se nadate pomoći od nekog kolege, bićete razočarani. Danas će sve obaveze biti na vama. Biće vam potrebno dosta vremena kako bi mogli da poboljšate svoje poslovno stanje.

Ljubav:

Osećate se uvređeno zbog manjka poverenja koji voljena osoba pokazuje prema vama. Moguće je da će vaša komunikacija biti u minus fazi u narednom periodu.

Zdravlje:

Manji problemi sa nervnim sistemom su mogući. Pred vama je faza u kojoj ćete veoma često biti prilično napeti pa je važno da nađete način da se relaksirate.

Škorpija

Posao:

Budite spremni za naporan dan i naoružajte se strpljenjem. Atmosfera će biti napetija nego obično i pojaviće se nepredviđeni problemi u vašem odnosu sa saradnicima.

Ljubav:

Vaša velika očekivanja stvaraju tenziju u vezi. Pokušajte da se iskontrolišete i ne forsirate stvari toliko jer bi partner mogao da izgubi toleranciju koju ima prema vama.

Zdravlje:

Koža vam je osetljiva i skloni ste problemima sa iritacijama kao i problemima sa zdravljem. Potrudite se da povedete više računa o sebi tokom ovog perioda.

Strelac

Posao:

Danas će vas pratiti sreća u ostvarenju bilo kog cilja koji sebi postavite. Dobro iskoristite današnji dan kako biste na ovom polju uspeli da ostvarite uspeh.

Ljubav:

Osećaj slobode u kome uživate trenutno vam je važniji od ulaska u novu vezu. Osećate se jako dobro sami sa sobom i niste spremni za početak nove veze.

Zdravlje:

Dobro se osećate i nemate probleme. Današnji dan vam je povoljno prikazan i nećete imati bilo kakve probleme sa zdravljem. Uživajte u pozitivnim vibracijama!

Jarac

Posao:

Razmatrate sve moguće načine da povećate zaradu. Moguće je da ćete proširiti kapacitet svog posla i da ćete se maksimalno potruditi da svom poslu budete posvećeni.

Ljubav:

Voljena osoba prolazi kroz probleme koji je stvarno veoma opterećujte. Pokažite razumevanje i pružite joj podršku za njene planove. Vreme je da se više posvetite vašem odnosu.

Zdravlje:

Manji problemi sa krvotokom su naglašeni kod vas. Očekuje vas period u kojem biste mogli da budete skloni brojnim zdravstvenim poteškoćama ako ne budete oprezni.

Vodolija

Posao:

Moguće su poteškoće prilikom zapošljavanja, ili prekid radnog odnosa ako ste zaposleni. Pred vama je period koji može da vam bude prilično napet.

Ljubav:

Vaš partner počinje da pokazuje svoje pravo lice koje vam se uopšte ne dopada. Preispitujete svoju odluku u vezi njega. Moguće je da bi vam prijala distanca.

Zdravlje:

Skloni ste alergijama i danas možete da budete veoma skloni problemima sa zdravljem. Naredni period vam donosi manje probleme na polju zdravljem.

Ribe

Posao:

U vašem poslovnom okruženju nastaju problemi koji nikako nisu vaša krivica, ali zbog kojih ćete i vi trpeti posledice. Pred vama je period pun komplikacija na polju posla.

Ljubav:

Očekuju vas iznenađujuće promene. I sami ćete biti začuđeni nekim svojim odlukama. Ako ste u braku, odnos sa voljenom osobom može značajno da vam se promeni.

Zdravlje:

Povećajte unos vitamina. Pred vama je povoljan period da ojačate imunitet i da rešite probleme sa zdravljem koje ste imali od pre. Posavetujte se sa vašim lekarom.

https://aloonline.me/dnevni-horoskop/dnevni-horoskop-za-dan-29-11-21/
Unesite pojam i stisnite enter